Update COVID-19

Update van Maandag 30 maart

Wij zouden graag wat meer informatie geven ivm onze activiteiten gedurende deze moeilijke periode.

De activiteiten van onze groep blijven doorgaan. En omdat deze activiteiten als essentieel beschouwd worden, kunnen deze dus blijven doorgaan ondanks de maatregelen die door de regering op 27 maart werden genomen.
Wij blijven palletten leveren aan al onze klanten en we blijven ook onze BADGER Pellets® produceren.
Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de veiligheid en gezondheid van ons personeel te garanderen. Een groot deel van ons personeel werkt van thuis uit en op onze werkvloer zijn de procedures aangepast om de hygiène en minimum afstand te respecteren.

Onze BADGER Pellets® verdelers blijven natuurlijk leveren, soms 7 dagen op 7, om aan de vraag tegemoet te komen. Er zijn ook maatregelen genomen om uw veiligheid en die van de chauffeurs te garanderen: respect hebben voor de minimum afstand die moet gehouden worden, betalen via overschrijving wordt aanbevolen, hydroalcoholische gels zijn beschikbaar, een duidelijk uurrooster enz.

Het ganse BADGER Pellets® team blijft tot uwer beschikking; voor alle vragen aarzel niet om contact met ons te nemen! Wij wensen aan iedereen veel moed gedurende deze periode! Hou zeker onze Facebook pagina in het oog, deze wordt regelmatig bijgewerkt! Wij willen ook alle verplegers, dokters en personen die op eender welke manier de getroffenen personen hebben geholpen, bedanken voor hun moed en hulp.
En vergeet niet, blijf in uw kot om uzelf en de anderen te beschermen!

Zomercondities

Heel binnenkort zullen onze zomercondities voor onze BADGER Pellets® beschikbaar zijn. Aarzel niet om contact op te nemen met uw pellet-verdeler en vergeet ook niet dat de zomer een ideale periode is om een reserve aan pellets, aan de beste prijzen, op te bouwen! Onze BADGER Pellets® zijn verpakt in papieren zakken, papier van hoge kwaliteit, bestendig en recycleerbaar. Deze zakken zijn afkomstig van fabrieken die FSC gecertificeerd zijn (verantwoord bijdragen aan bosbehoud – http://www.fsc.be). Dankzij een sluiting met stiksel (zonder gebruik van lijm) kunnen de pellets ademen en blijven ze vrij van condensatie. U kan de zakken voor een lange periode stockeren zonder vrees dat de uitstekende kwaliteit van ons product zal afnemen. Het is belangrijk om de pellets op een droge plaats te stockeren.

Grote BADGER Pellets® wedstrijd

Wij gaan onze grote BADGER Pellets® wedstrijd lanceren! Wij willen graag iedereen opbeuren gedurende deze periode, waardoor we beslist hebben om niet 1, maar wel 3 grote winnaars bij deze wedstrijd uit te kiezen!
De winnaars krijgen 1 pallet van 65 zakken van 15 kg of 1 Ton BADGER Pellets® in bulk. U vindt alle informatie en details voor deze wedstrijd terug op de Newsletter.

Veel succes!

Brochure BADGER Pellets

Klik hier om onze brochure in PDF-formaat te downloaden!

November 2017: de regering ziet af van het 'zeer grote' Waalse project voor een biomassacentrale:

De Françoisgroep, evenals de Belgische interprofessionele federatie van hout energie (FEBHEL) in zijn geheel, zijn verheugd over het besluit dat onze regering afgelopen donderdag heeft genomen met betrekking tot de stopzetting van het project van de 'zeer grote' Waalse biomassacentrale.

Die beslissing, aangemoedigd door de Belgische interprofessionele federatie van hout energie, is de eerste stap naar de ontwikkeling van kleinere biomassastructuren met een betere opbrengst (cogeneratie, warmtenetwerken, ...), waarbij onze lokale hulpbronnen worden benut en de Waalse economie en werkgelegenheid worden gestimuleerd!

Hout wordt steeds vaker gezien als DE belangrijkste hernieuwbare energiebron, in kwantitatief opzicht, bij de verwezenlijking van de hernieuwbare doelstellingen tegen 2030 in Wallonië en in Europa.

Het is aan ons om hout te gebruiken met optimaal respect voor de economie, het milieu EN de maatschappij!